Jellemzők:
Csont nélküli, tisztított vaddisznó gerinc
Egész karaj (hosszú és rövid karaj egészben)
Szálanként vákuumcsomagolva
Fagyasztott
Alacsony tisztítási veszteség
Gazdag, vad ízvilág
Puha, omlós és szaftos hús
Kiszerelés: 1 kg/cs - 2 kg/cs
Felhasználási javaslatok:
Sütőben sütve (pl. vaddisznó gerinc sült)
Serpenyőben sütve (pl. vaddisznó gerinc steak)
Grillezve
Sous vide eljárással
Vadashoz
Tárolási javaslatok:
Fagyasztva, -18°C alatt tárolandó.
Felengedés után azonnal felhasználandó.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Tápérték:
A vaddisznó húsának általánosságban elmondható, hogy zsírszegény, és fehérjében gazdag.
A vadhúsok általában tartalmaznak B-vitaminokat, E-vitamint, vasat, ásványi sókat, béta-karotint, kálciumot, magnéziumot.