Tanyasi csirke szárny

A tanyasi csirkeszárny a hagyományos módon, tanyán nevelt csirkékből származik, ami garantálja a hús kiváló minőségét és gazdag ízét. A csirkeszárny húsos, csontos és bőrös, mely a főzési idő alatt puha, omlós és szaftos textúrává alakul. A tanyasi csirkék lassabb növekedése és természetes takarmányozása miatt a húsuk ízletesebb és táplálóbb, mint a nagyüzemi csirkéké. A csontokból kioldódó zselatinos anyagok sűrűbbé és ízletesebbé teszik a levest vagy a pörköltet, valamint a bőr ropogósra sülve még ízletesebbé teszi az ételt.

A tanyasi csirkeszárny kiválóan alkalmas sütőben sütéshez, grillezéshez, vagy akár levesekhez és pörköltekhez is. A húsban található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a tanyasi tartásból adódóan a hús minősége garantáltan magasabb. A tanyasi csirkeszárny bőre sütéskor ropogósra sül, így különösen ízletes fogás készíthető belőle, akár fűszeres pácban is.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.

 


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
1490ft/kg
1 490 Ft
Kedvencekhez