Tanyasi csirke farhát

A tanyasi csirkefarhát a hagyományos módon, tanyán nevelt csirkékből származik, ami garantálja a hús kiváló minőségét és gazdag ízét. A farhát a csirke gerincének és hátának alsó része, mely csontos, húsos és bőrös. A tanyasi csirkék lassabb növekedése és természetes takarmányozása miatt a húsuk ízletesebb és táplálóbb, mint a nagyüzemi csirkéké.

A csontokból kioldódó zselatinos anyagok sűrűbbé és ízletesebbé teszik a levest vagy a pörköltet, valamint a bőr ropogósra sülve még ízletesebbé teszi az ételt. A tanyasi csirkefarhát kiválóan alkalmas levesekhez, pörköltekhez, vagy akár sütőben sütéshez is. A húsban található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a tanyasi tartásból adódóan a hús minősége garantáltan magasabb.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.

 


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
690ft/kg
690 Ft
Kedvencekhez