Jellemzők:
Tisztított, csont nélküli szarvas gerinc
Szálanként vagy két darabra vágva
Fagyasztott
Gazdag, vad ízvilág
Puha, omlós és szaftos hús
Kiszerelés: 1.4 kg/cs - 3 kg/cs
Felhasználási javaslatok:
Sütőben sütve (pl. szarvas gerinc sült)
Serpenyőben sütve (pl. szarvas gerinc steak)
Grillezve
Sous vide eljárással
Vadashoz
Tárolási javaslatok:
Fagyasztva, -18°C alatt tárolandó.
Felengedés után azonnal felhasználandó.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Tápérték:
A szarvas húsának általánosságban elmondható, hogy zsírszegény, és fehérjében gazdag.
A vadhúsok általában tartalmaznak B-vitaminokat, E-vitamint, vasat, ásványi sókat, béta-karotint, kálciumot, magnéziumot.