Sertés szakított hátsó sonka

A sertés szakított hátsó sonka a sertés combjának hátsó, csontos része, melyet hagyományos eljárással, sóval pácolva és fűszerekkel ízesítve készítünk. A "szakított" elnevezés arra utal, hogy a sonkát a csontok mentén, kézzel választják szét, így a hús rostjai mentén szakad, ami különleges textúrát és ízélményt eredményez.

Ez a termék ideális választás mindazok számára, akik szeretik a hagyományos, magyaros ízeket, és egy kiváló minőségű, friss húst keresnek. A sertés szakított hátsó sonka kiválóan alkalmas füstölésre, pácolásra, vagy akár főzve is fogyasztható. A csontos rész tovább fokozza a hús ízét, és a füstölés során ropogósra sül, így különleges ízélményt nyújt. A termék Magyarországon tenyésztett és vágott sertésből származik, így garantáltan hazai minőséget képvisel.

A sertés szakított hátsó sonka 10-15 kg/db közötti súlyban kapható, és kizárólag darabra rendelhető.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
1520ft/kg
1 520 Ft
Kedvencekhez