Sertés oldalas St. Louis vágás

A sertés oldalas St. Louis vágás a sertés bordakosarának alsó részéből származik, melyet a húsiparban a bordák speciális, téglalap alakú formázására használnak. Ez a vágási technika egyenletesebb sütést és könnyebb szeletelést tesz lehetővé, így ideális választás grillen vagy sütőben sütött oldalas készítéséhez.

A sertés oldalas St. Louis vágás húsos, zsíros része különleges ízvilágot képvisel, és számos módon elkészíthető. Ideális választás mindazok számára, akik szeretik a hagyományos, magyaros ízeket, és egy sokoldalúan felhasználható, friss húst keresnek. A bőrös réteg sütés során ropogósra sül, így különleges ízélményt nyújt. Az oldalas Magyarországon tenyésztett és vágott sertésből származik, így garantáltan hazai minőséget képvisel.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
3190ft/kg
3 190 Ft
Kedvencekhez