A sertés lapocka a sertés mellső lábának felső része, mely a magyar konyha egyik sokoldalúan felhasználható alapanyaga. A lapocka húsos, inas része különleges ízvilágot képvisel, és számos módon elkészíthető. Ideális választás mindazok számára, akik szeretik a hagyományos, magyaros ízeket, és egy sokoldalúan felhasználható, friss húst keresnek.
A sertés lapocka kiválóan alkalmas sültekhez, pörköltekhez, levesekhez, darált hús készítéséhez, vagy akár füstölve is. A bőrös réteg sütés során ropogósra sül, így különleges ízélményt nyújt. A lapocka Magyarországon tenyésztett és vágott sertésből származik, így garantáltan hazai minőséget képvisel.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.