A sertés hátsó csülök csont nélkül a sertés hátsó lábának alsó, csont nélküli része, mely a magyar konyha egyik kedvelt alapanyaga. A csülök húsos, inas része különleges ízvilágot képvisel, és számos módon elkészíthető. Ideális választás mindazok számára, akik szeretik a hagyományos, magyaros ízeket, és egy sokoldalúan felhasználható, friss húst keresnek. A sertés hátsó csülök csont nélkül kiválóan alkalmas sültekhez, pörköltekhez, levesekhez, vagy akár füstölve is.
A bőrös réteg sütés során ropogósra sül, így különleges ízélményt nyújt. A csülök Magyarországon tenyésztett és vágott sertésből származik, így garantáltan hazai minőséget képvisel. A csont nélküli változat könnyebben szeletelhető és darabolható, így ideális választás azok számára, akik a kényelmesebb elkészítést részesítik előnyben.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.