Sertés felsál

A sertés felsál a sertés combjának felső, belső része, amely egy sovány, de mégis ízletes húsfajta. A felsál kiválóan alkalmas szeletelt húsételek készítésére, mint például a rántott hús, a natúr szelet, vagy akár a tokány. Emellett pörköltnek vagy ragunak is elkészíthető, de darálva is felhasználható, például fasírozottakhoz vagy töltött ételekhez. A felsál a comb részek közül a szárazabb húsok közé tartozik, ezért érdemes szaftosabb köretekkel vagy mártásokkal tálalni.A termék Magyarországon tenyésztett és vágott sertésből származik, így garantáltan hazai minőséget képvisel.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
2390ft/kg
2 390 Ft
Kedvencekhez