A sertés első csülök (francia vágás) a sertés mellső lábának alsó része, mely a magyar és a francia konyha kedvelt alapanyaga. A "francia vágás" a csülök speciális, esztétikusabb formázására utal, mely a csontok precízebb eltávolításával és a hús formázásával érhető el. Ez a vágás elegánsabb megjelenést biztosít a csülöknek, így ideális választás ünnepi asztalra vagy különleges alkalmakra.
A csülök húsos, inas része különleges ízvilágot képvisel, és számos módon elkészíthető. Ideális választás mindazok számára, akik szeretik a hagyományos, magyaros vagy francia konyha ízeit, és egy sokoldalúan felhasználható, friss húst keresnek. A sertés első csülök (francia vágás) kiválóan alkalmas sültekhez, pörköltekhez, levesekhez, vagy akár füstölve is. A bőrös réteg sütés során ropogósra sül, így különleges ízélményt nyújt. A csülök Magyarországon tenyésztett és vágott sertésből származik, így garantáltan hazai minőséget képvisel.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.