Riso Pasini Risotti Rizs
A Riso Pasini Risotti rizs egy kiváló minőségű, olasz rizs fajta, amely ideális választás rizottókhoz. A rizs nagy szemei főzés során sok folyadékot képesek felvenni, így krémes, lágy állagú rizottót készíthetünk belőle. A Riso Pasini Risotti rizs főzés után is megőrzi formáját, és enyhén diós ízével különleges ízélményt nyújt.
Elkészítési javaslat:
Pirítsa meg a rizst kevés olívaolajon, amíg áttetsző nem lesz.
Öntse fel a rizst fehérborral, és hagyja, hogy elpárologjon.
Adjon hozzá apránként forró alaplevet, és főzze a rizottót folyamatos kevergetés mellett, amíg a rizs megpuhul és krémes állagú nem lesz (kb. 15-20 perc).
Ízesítse sóval, borssal, reszelt parmezán sajttal, vagy más fűszerekkel ízlés szerint.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.