Pulykazúza

A pulykazúza a pulyka izmos gyomra, mely kiváló alapanyag levesek, pörköltek, raguk és húslevesek készítéséhez. A zúza húsos, rágós textúrájú, és gazdag ízvilággal rendelkezik. A pulykazúza főzése során a hús megpuhul, és a belőle kioldódó zselatinos anyagok sűrűbbé és ízletesebbé teszik a levest vagy a pörköltet. A pulykazúza gazdag fehérjében, vasban és egyéb tápanyagokban, így remek választás az egészséges táplálkozás híveinek.

A pulykazúza felhasználható alaplé készítéséhez is, mely számos étel alapja lehet. A pulykazúza főzése során a húsban található zsírosabb részek kiolvadnak, így még ízletesebbé teszik az ételt. A pulykazúzából készült levesek és pörköltek különösen ízletesek és táplálóak. A pulykazúza hagyományosan a pulykazúza pörkölt alapanyaga. A termék Magyarországon tenyésztett és vágott pulykából származik.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.

 


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
2650ft/kg
2 650 Ft
Kedvencekhez