A pecsenyekacsa nyak a kacsa nyakának csontos része, mely kiváló alapanyag levesek, pörköltek, raguk és húslevesek készítéséhez. A csontokból kioldódó ízek gazdagítják az ételek zamatát, így a pecsenye kacsanyak ideális választás azok számára, akik szeretnének egy tartalmas, ízletes és tápláló ételt készíteni.
A pecsenye kacsanyak gazdag kollagénben, ami jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a húsban található ásványi anyagok és vitaminok is hozzájárulnak az egészséges táplálkozáshoz. A pecsenye kacsanyak főzése során a hús megpuhul, és a csontokból kioldódó zselatinos anyagok sűrűbbé és ízletesebbé teszik a levest vagy a pörköltet. A pecsenye kacsanyak felhasználható alaplé készítéséhez is, mely számos étel alapja lehet. A pecsenye kacsanyak húsában található zsírosabb részek a főzés során kiolvadnak, így még ízletesebbé teszik az ételt. A pecsenye kacsanyakból készült levesek és pörköltek különösen ízletesek és táplálóak.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.