pecsenye kacsa farhát

A pecsenye kacsa farhát a kacsa gerincének és hátának alsó része, mely csontos, húsos és bőrös. A pecsenye kacsafarhát gazdag ízvilággal rendelkezik, és a bőr alatti zsírrétegnek köszönhetően sütés során ropogósra sül, míg a hús szaftos marad. A pecsenye kacsafarhát ideális választás levesekhez, pörköltekhez, vagy akár sütőben sütéshez is. A húsban található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a kacsa gazdag fehérjében, vasban és egyéb tápanyagokban. A pecsenye kacsafarhát főzése során a zsíros részek megolvadnak, és a belőle kioldódó zselatinos anyagok sűrűbbé és ízletesebbé teszik a levest vagy a pörköltet. A pecsenye kacsafarhát felhasználható alaplé készítéséhez is, mely számos étel alapja lehet. A pecsenye kacsafarhátból készült levesek és pörköltek különösen ízletesek és táplálóak.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.

 


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
399ft/kg
399 Ft
Kedvencekhez