Pecsenye kacsa comb

A pecsenye kacsacomb a kacsa combjának húsos, csontos és bőrös része, mely ideális választás sütőben sütéshez, pörköltekhez, vagy akár konfitáláshoz is. A bőr alatti zsírrétegnek köszönhetően sütés során ropogósra sül, míg a hús szaftos marad.

A pecsenye kacsacomb gazdag fehérjében, vasban és egyéb tápanyagokban, valamint a húsban található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is. A pecsenye kacsacomb főzése során a zsíros részek megolvadnak, és a belőle kioldódó zselatinos anyagok sűrűbbé és ízletesebbé teszik a levest vagy a pörköltet. A pecsenye kacsacomb felhasználható alaplé készítéséhez is, mely számos étel alapja lehet.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
3190ft/kg
3 190 Ft
Kedvencekhez