A marha vastag lapocka a szarvasmarha mellső lábának felső, húsos része, mely a lapocka húsosabb, nagyobb méretű változata. A vastag lapocka izmos, inas hús, mely hosszú főzési időt igényel, de cserébe gazdag ízvilággal és puha, omlós textúrával jutalmazza a türelmes szakácsot. Kiváló alapanyag levesek, pörköltek és raguk készítéséhez, hiszen a húsból kioldódó ízek gazdagítják az ételek zamatát.
A vastag lapocka ideális választás azok számára, akik szeretnének egy tartalmas, ízletes és tápláló ételt készíteni, és nagyobb mennyiségben szeretnének húst felhasználni. A termék magyarországi termelésből származik, ahol a szarvasmarhákat gondosan tartják. A lapockában található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a hús márványozottsága garantálja a szaftos végeredményt. A marha vastag lapocka kiválóan alkalmas lassú tűzön való főzéshez és sütéshez.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.