A marha szegy csont nélkül a szarvasmarha mellkasának alsó, húsos része, melyről a szegycsontot eltávolították. A szegy húsos, zsíros és inas hús, mely hosszú főzési időt igényel, de cserébe gazdag ízvilággal és puha, omlós textúrával jutalmazza a türelmes szakácsot. Kiváló alapanyag levesek, pörköltek, raguk és sült húsok készítéséhez, hiszen a húsból kioldódó ízek gazdagítják az ételek zamatát. A csont nélküli szegy ideális választás azok számára, akik szeretnének egy tartalmas, ízletes és tápláló ételt készíteni, és nem szeretnének a csontok eltávolításával tölteni az időt.
A termék magyarországi termelésből származik, ahol a szarvasmarhákat gondosan tartják. A szegyben található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a hús márványozottsága garantálja a szaftos végeredményt. A marha szegy kiválóan alkalmas lassú tűzön való főzéshez és füstöléshez, valamint sütőben való sütéshez.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.