A marha nyak kockázva a szarvasmarha nyakának húsos részéből származó, kockákra vágott hús. A nyak izmos, inas hús, mely hosszú főzési időt igényel, de cserébe gazdag ízvilággal és puha, omlós textúrával jutalmazza a türelmes szakácsot. A kockázott forma megkönnyíti a hús felhasználását pörköltekhez, ragukhoz és levesekhez, hiszen a hús gyorsabban és egyenletesebben fő meg. Kiváló alapanyag klasszikus magyar ételekhez, pörköltekhez és ragukhoz, hiszen a húsból kioldódó ízek gazdagítják az ételek zamatát.
A kockázott nyak ideális választás azok számára, akik szeretnének egy tartalmas, ízletes és tápláló ételt készíteni, és nem szeretnék a hús aprításával tölteni az időt. A termék magyarországi termelésből származik, ahol a szarvasmarhákat gondosan tartják. A nyakban található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a hús márványozottsága garantálja a szaftos végeredményt. A darabolt marha nyak a hagyományos magyar konyha alapköve.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.