A marha nyak csíkozva a szarvasmarha nyakának húsos részéből származó, csíkokra vágott hús. A nyak izmos, inas hús, mely hosszú főzési időt igényel, de cserébe gazdag ízvilággal és puha, omlós textúrával jutalmazza a türelmes szakácsot. A csíkozott forma megkönnyíti a hús felhasználását stir-fry ételekhez, ragukhoz és levesekhez, hiszen a hús gyorsabban és egyenletesebben fő meg. Kiváló alapanyag ázsiai ételekhez, pörköltekhez és ragukhoz, hiszen a húsból kioldódó ízek gazdagítják az ételek zamatát.
A csíkozott nyak ideális választás azok számára, akik szeretnének egy tartalmas, ízletes és tápláló ételt készíteni, és nem szeretnék a hús aprításával tölteni az időt. A termék magyarországi termelésből származik, ahol a szarvasmarhákat gondosan tartják. A nyakban található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a hús márványozottsága garantálja a szaftos végeredményt. A csíkozott marha nyak kiválóan alkalmas gyorsan elkészíthető, mégis ízletes fogásokhoz.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.