A marha lapocka darálva a szarvasmarha mellső lábának felső, húsos részéből származó, darált hús. A lapocka izmos, inas hús, mely hosszú főzési időt igényel, de cserébe gazdag ízvilággal és puha, omlós textúrával jutalmazza a türelmes szakácsot. A darált forma megkönnyíti a hús felhasználását fasírtokhoz, hamburgerekhez, bolognaihoz és egyéb darált húsos ételekhez, hiszen a hús gyorsabban és egyenletesebben fő meg.
Kiváló alapanyag darált húsos ételekhez, pörköltekhez és ragukhoz, hiszen a húsból kioldódó ízek gazdagítják az ételek zamatát. A darált lapocka ideális választás azok számára, akik szeretnének egy tartalmas, ízletes és tápláló ételt készíteni, és nem szeretnék a hús darálásával tölteni az időt. A termék magyarországi termelésből származik, ahol a szarvasmarhákat gondosan tartják. A lapockában található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a hús márványozottsága garantálja a szaftos végeredményt. A darált lapocka ideális választás a sokoldalú felhasználása miatt.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.