A marha lábszár kockázva a szarvasmarha mellső és hátsó lábának alsó, húsos részéből származó, kockákra vágott hús. A lábszár izmos, inas hús, mely hosszú főzési időt igényel, de cserébe gazdag ízvilággal és puha, omlós textúrával jutalmazza a türelmes szakácsot. A kockázott forma megkönnyíti a hús felhasználását pörköltekhez, ragukhoz és levesekhez, hiszen a hús egyenletesen fő meg.
Kiváló alapanyag levesek, pörköltek és raguk készítéséhez, hiszen a húsból és a csontból kioldódó ízek gazdagítják az ételek zamatát. A kockázott lábszár ideális választás azok számára, akik szeretnének egy tartalmas, ízletes és tápláló ételt készíteni, és nem szeretnék a hús aprításával tölteni az időt. A termék magyarországi termelésből származik, ahol a szarvasmarhákat gondosan tartják. A lábszárban található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.