A marha Rib-eye steak a szarvasmarha gerincének felső, húsos részéből, a bordák közül származó, csont nélküli szelet. A Rib-eye rendkívül puha, omlós és szaftos hús, melyet különlegesen finom, gazdag ízvilág jellemez. A márványozottsága teszi igazán különlegessé és szaftossá, mely a hús zsírtartalmának eloszlását jelenti.
A Rib-eye steak ideális választás azok számára, akik egy igazán különleges, ínyenc fogást szeretnének készíteni. A termék magyarországi termelésből származik, ahol a szarvasmarhákat gondosan tartják. A hús magas fehérjetartalommal rendelkezik, és a márványozottságának köszönhetően sütés során szaftos marad.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.