A malac bőrös csontos karaj a fiatal sertés gerincének húsos része, mely a bordacsontokkal együtt kerül levágásra. A malac húsa a sertéshez képest világosabb színű, omlósabb és finomabb ízű.
A csontos karaj ízletesebb és szaftosabb, mint a csont nélküli változat, mivel a csontokból kioldódó ízanyagok gazdagítják a hús ízét. A bőrös réteg sütés során ropogósra sül, így különleges ízélményt nyújt. A fagyasztott termék ideális választás azok számára, akik hosszabb ideig szeretnék tárolni a húst, vagy akik nem tudják azonnal felhasználni.
Csontos, borös, malac karaj. A nagyobb méretu malacok esetén fél oldal, a kisebb malacok esetén egyben van a gerinc (nincs kettéhasítva).
Kiszerelés: 2 kg/db - 3 kg/db
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.