Lucullus Étkezési Zselatin 15 g

A Lucullus Étkezési Zselatin egy fehérje alapú gélképző anyag, amelyet tisztított csontokból, inakból és bőrből nyernek a kollagén hidrolízisével.

Kiválóan alkalmas kocsonya, gyümölcszselé, aszpik és különféle desszertek készítéséhez, biztosítva azok megfelelő állagát és textúráját.

Felhasználási javaslat:

   Kocsonya: 4-5 tányérhoz 4 púpozott teáskanál zselatin szükséges.

Gyümölcszselé: 1 dl vízhez 2 csapott teáskanál zselatint adjunk.

           Aszpik készítés: 1 dl vízhez 2 púpozott teáskanál zselatint használjunk.

A zselatint langyos vízhez adjuk, folyamatos keverés mellett melegítjük forráspontig, majd a tűzről levéve hagyjuk kihűlni. Fontos megjegyezni, hogy a zselatin forralás hatására elveszíti zselésítő képességét.


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
14600ft/kg
219 Ft
Kedvencekhez