A Lucullus Étkezési Zselatin egy fehérje alapú gélképző anyag, amelyet tisztított csontokból, inakból és bőrből nyernek a kollagén hidrolízisével.
Kiválóan alkalmas kocsonya, gyümölcszselé, aszpik és különféle desszertek készítéséhez, biztosítva azok megfelelő állagát és textúráját.
Felhasználási javaslat:
Kocsonya: 4-5 tányérhoz 4 púpozott teáskanál zselatin szükséges.
Gyümölcszselé: 1 dl vízhez 2 csapott teáskanál zselatint adjunk.
Aszpik készítés: 1 dl vízhez 2 púpozott teáskanál zselatint használjunk.
A zselatint langyos vízhez adjuk, folyamatos keverés mellett melegítjük forráspontig, majd a tűzről levéve hagyjuk kihűlni. Fontos megjegyezni, hogy a zselatin forralás hatására elveszíti zselésítő képességét.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.