A libanyak a liba nyakának csontos része, mely kiváló alapanyag levesek, pörköltek, raguk és húslevesek készítéséhez. A csontokból kioldódó ízek gazdagítják az ételek zamatát, így a libanyak ideális választás azok számára, akik szeretnének egy tartalmas, ízletes és tápláló ételt készíteni. A libanyak gazdag kollagénben, ami jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a húsban található ásványi anyagok és vitaminok is hozzájárulnak az egészséges táplálkozáshoz.
A libanyak főzése során a hús megpuhul, és a csontokból kioldódó zselatinos anyagok sűrűbbé és ízletesebbé teszik a levest vagy a pörköltet. A libanyak felhasználható alaplé készítéséhez is, mely számos étel alapja lehet. A libanyak húsában található zsírosabb részek a főzés során kiolvadnak, így még ízletesebbé teszik az ételt. A libanyakból készült levesek és pörköltek különösen ízletesek és táplálóak. A libanyakból hagyományosan töltött libanyak is készülhet.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.