Lagris Sárgaborsó hántolt 500g

Lagris Sárgaborsó hántolt

A Lagris hántolt sárgaborsó egy kiváló minőségű, könnyen elkészíthető hüvelyes, amely ideális választás levesekhez, főzelékekhez, pürékhez és más sárgaborsós ételekhez. A hántolásnak köszönhetően a sárgaborsó gyorsabban megfő, és nem szükséges előzetes áztatás. Gazdag fehérjében és rostban, így tápláló és egészséges választás a mindennapi étkezésekhez.

Elkészítési javaslat:

Öblítse le a sárgaborsót hideg vízben.

Tegye a sárgaborsót egy edénybe, és öntsön rá kétszeres mennyiségű vizet.

Forralja fel, majd vegye le a lángot, és főzze fedő alatt, amíg megpuhul (kb. 20-30 perc).

Ízesítse sóval, borssal, vagy más fűszerekkel ízlés szerint.


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
878ft/kg
439 Ft
Kedvencekhez