Lagris Sárgaborsó hántolt
A Lagris hántolt sárgaborsó egy kiváló minőségű, könnyen elkészíthető hüvelyes, amely ideális választás levesekhez, főzelékekhez, pürékhez és más sárgaborsós ételekhez. A hántolásnak köszönhetően a sárgaborsó gyorsabban megfő, és nem szükséges előzetes áztatás. Gazdag fehérjében és rostban, így tápláló és egészséges választás a mindennapi étkezésekhez.
Elkészítési javaslat:
Öblítse le a sárgaborsót hideg vízben.
Tegye a sárgaborsót egy edénybe, és öntsön rá kétszeres mennyiségű vizet.
Forralja fel, majd vegye le a lángot, és főzze fedő alatt, amíg megpuhul (kb. 20-30 perc).
Ízesítse sóval, borssal, vagy más fűszerekkel ízlés szerint.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.