Lagris Hosszúszemű rizs
A Lagris hosszúszemű rizs egy kiváló minőségű, válogatott rizs, amely ideális választás köretként húsokhoz, zöldségekhez, valamint egzotikus ételekhez. A hosszúszemű rizs főzés után pergős, nem ragad össze, így tökéletes alapot biztosít a változatos fogásokhoz.
Elkészítési javaslat:
Mérje ki a rizst, és öblítse át hideg vízben. Tegye a rizst egy edénybe, és adjon hozzá kétszeres mennyiségű vizet. Forralja fel, majd vegye le a lángot, és fedő alatt párolja 15-20 percig, amíg a rizs megpuhul és a vizet felszívja. Húzza le az edényt a tűzről, és hagyja még 5-10 percig fedő alatt pihenni, mielőtt villával átkeverné.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.