Hízott kacsa farhát

A kacsafarhát a kacsa gerincének és hátának alsó része, mely csontos, húsos és bőrös. A kacsafarhát gazdag ízvilággal rendelkezik, és a bőr alatti zsírrétegnek köszönhetően sütés során ropogósra sül, míg a hús szaftos marad. A kacsafarhát ideális választás levesekhez, pörköltekhez, vagy akár sütőben sütéshez is.

A húsban található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a kacsa gazdag fehérjében, vasban és egyéb tápanyagokban. A kacsafarhát főzése során a zsíros részek megolvadnak, és a belőle kioldódó zselatinos anyagok sűrűbbé és ízletesebbé teszik a levest vagy a pörköltet.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.

 


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
1290ft/kg
1 290 Ft
Kedvencekhez