A kacsafarhát a kacsa gerincének és hátának alsó része, mely csontos, húsos és bőrös. A kacsafarhát gazdag ízvilággal rendelkezik, és a bőr alatti zsírrétegnek köszönhetően sütés során ropogósra sül, míg a hús szaftos marad. A kacsafarhát ideális választás levesekhez, pörköltekhez, vagy akár sütőben sütéshez is.
A húsban található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a kacsa gazdag fehérjében, vasban és egyéb tápanyagokban. A kacsafarhát főzése során a zsíros részek megolvadnak, és a belőle kioldódó zselatinos anyagok sűrűbbé és ízletesebbé teszik a levest vagy a pörköltet.
A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.
Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.
20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.