Kacsa bőrös háj

A kacsa bőrös háj a kacsa hasi és has környéki bőrének zsíros része, mely kiváló alapanyag a hagyományos magyar konyha számos ételéhez. A kacsa bőrös hájból készíthető tepertő, süthető zsír, vagy felhasználható pörköltek, raguk és levesek készítéséhez is. A kacsa bőrös háj gazdag ízvilággal rendelkezik, mely hosszas főzés vagy sütés során még intenzívebbé válik, így ideális választás azok számára, akik szeretnének egy tartalmas, ízletes és tápláló ételt készíteni.

A kacsa bőrös háj gazdag telítetlen zsírsavakban, melyek jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre. A háj főzése során a zsíros részek megolvadnak, és a belőle kioldódó zselatinos anyagok sűrűbbé és ízletesebbé teszik az ételt.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.

 


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
3890ft/kg
3 890 Ft
Kedvencekhez