Hízott libamáj

A hízott libamáj a gasztronómia egyik legkülönlegesebb és legértékesebb alapanyaga. A libák speciális táplálásának és tartásának köszönhetően a májuk megnő, és jellegzetes, gazdag ízvilágot, valamint krémes textúrát kap.

A hízott libamáj a francia konyha egyik alapvető hozzávalója, de világszerte elismert és kedvelt csemege, melyet gyakran ünnepi alkalmakkor fogyasztanak. A hízott libamáj gazdag ízvilága és krémes textúrája teszi igazán különlegessé, melyet a libák májának magas zsírtartalma eredményez. A hízott libamáj sokoldalúan felhasználható, és számos étel különleges alapanyaga lehet, legyen szó akár pástétomokról, terrinekről, vagy akár serpenyőben sütött fogásokról.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.

 


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
28350ft/kg
28 350 Ft
Kedvencekhez