Hízott kacsamáj

A hízott kacsamáj egy igazi gasztronómiai különlegesség, mely a kacsák speciális táplálásának és tartásának köszönhetően éri el jellegzetes, gazdag ízét és krémes textúráját. A hízott kacsamáj a francia konyha egyik alapvető hozzávalója, de világszerte elismert és kedvelt csemege, melyet gyakran ünnepi alkalmakkor fogyasztanak.

A hízott kacsamáj gazdag ízvilága és krémes textúrája teszi igazán különlegessé, melyet a kacsák májának magas zsírtartalma eredményez. A hízott kacsamáj sokoldalúan felhasználható, és számos étel különleges alapanyaga lehet.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.

 


Kiszállítás minimum 20.000 Ft-os vásárlási összegtől lehetséges.

20.000 Ft alatt kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Egységár
22990ft/kg
22 990 Ft
Kedvencekhez