Jellemzők:
Húsrész: A marha lábszárából származik, mely izmos, inas hús.
Forma: A húst kötözik, így a végeredmény egy kalapács formájú húsrész.
Ízvilág: A hosszú főzési idő alatt a hús puha, omlós és szaftos lesz, gazdag ízvilággal.
Felhasználás: Ideális lassú tűzön való főzéshez, sütéshez, füstöléshez, valamint pörköltekhez és ragukhoz.
Magyar termék: A termék magyarországi termelésből származik.
Kollagén: A termék magas kollagén tartalommal rendelkezik.
Csontos rész: A csontos rész gazdagítja az ételek ízét.
Hosszú főzési idő: A hosszú főzési idő alatt a húsban található kollagén feloldódik.
Felhasználási javaslatok:
Lassú tűzön sütve (BBQ)
Pörköltek
Raguk
Levesek
Tárolási javaslatok:
Hűtve, 0-5°C között tárolandó.
Fagyasztva, -18°C alatt tárolandó.