Beef hammer

A "beef hammer" kifejezés a marha lábszárának egy speciális, kötözött formájára utal, melyet "kalapács" alakjáról neveztek el. Ez a húsrész különösen alkalmas a lassú tűzön történő főzésre, sütésre, vagy akár füstölésre is, így a hosszan tartó hőkezelés során a hús rostjai felbomlanak, és rendkívül puha, omlós végeredményt kapunk.

A "beef hammer" ideális választás azok számára, akik szeretnének egy különleges és ízletes fogást készíteni, mely garantáltan lenyűgözi a vendégeket. A termék magyarországi termelésből származik, ahol a szarvasmarhákat gondosan tartják. A húsban található kollagén jótékony hatással van az ízületekre és a bőrre is, valamint a csontos rész gazdagítja az ételek ízét, így egy igazán tartalmas és tápláló ételt készíthetünk belőle. A "beef hammer" elkészítése türelmet igényel, de a végeredmény minden fáradozást megér.

A kimérés során a kért termék súlya eltérhet a megrendelttől, így azok pontos árát az átvételkor fizeti.

Egységár
4690ft/kg
4 690 Ft
Kedvencekhez