Jellemzők:
Rozmaringos ízesítés
Sous Vide eljárással készült
Több mint 10 órán át párolva
Puha, omlós és szaftos hús
Gazdag, bárányos ízvilág
Könnyen elkészíthető
Magas tápanyagtartalom
Magas kollagén tartalom
Kiszerelés: 0.5 kg/cs - 0.9 kg/cs
Felhasználási javaslatok:
Serpenyőben pirítva
Grillezve
Sütőben sütve (ropogósra sütve)
Körettel tálalva (pl. burgonyapüré, zöldségek)
Szószokkal kiegészítve
Tárolási javaslatok:
Hűtve, 0-5°C között tárolandó.
Fagyasztva, -18°C alatt tárolandó.
Felengedés után azonnal felhasználandó.
Tápérték:
A bárány húsának általánosságban elmondható, hogy fehérjében gazdag.
A bárányhús tartalmaz B-vitaminokat, vasat, ásványi sókat.